Fire dager i Milano

Forrige | Neste

For en drøy måneds tid siden fikk jeg en jobbreise til Geneve (har aldri hevdet å være en kjapp blogger), så her kommer 11 bilder fra Milano. De observante vil hevde at dette ikke gir noen mening, da Geneve ikke er Milano. Det er riktig.

Vi bodde på Art Hotel Navigli i bydelen Navigli, det kostet ikke mye, var utrafikkert og lå rett over gata for Rita, en eksellent bar med proff og hyggelig betjening og fabelaktige drinker. Og i umiddelbar nærhet var det en drøss andre barer og restauranter. Drar jeg til Milano igjen skal jeg bo i Navigli igjen.

Navigli betyr forresten, eh, noe med navigering eller kanaler, og ble designet av da Vinchi sjøl. I praksis betyr det at det er en bydel sentrert rundt et par-tre kanaler, og at det er kanal-idyllisk der.

Her er forøvrig utsikten fra verandaen der, og jeg som ser på den.

Her flyr en due over plassen, på vei til operaen.

Milano er kanskje mest kjent for katedralen sin, en av verdens største og flotteste kirker. Den var også mektig stor og flott! Man kan til og med gå opp på taket og nyte solen, om det ikke regner. Som det forøvrig gjorde 3 av de 4 dagene vi var der.

..i tillegg har de en enorm togstasjon, her er den.

Og her er den duen fra fire bilder opp kommet frem til operaen, og har funnet en plass med utsikt til Leonardo da Vinchi!

Grunnen til at vi var i Milano var altså at Geneve er en yderst kjedelig by, så er man der og har noen dager ekstra (og ikke står mye på ski) er det best å dra vekk. Tog til Milano tar fire timer, går ofte, og er mye mer interessant! Det var i tillegg slapsete og fælt i Geneve denne gang så jeg har ingen bilder derfra nå, men om noen ønsker kan bilder i fint vær fra forrige tur dit også beskues.

Skrevet Friday 12. February 2010 klokka 23:38 og arkivert under Bilder, Reiser og turer. Merkelapper: | |

Kom med en kommentar

Trackback? http://vaj.no/2010/02/fire-dager-i-milano/trackback/

Abonner på innlegg Abonner på kommentarer (Hva er dette?)