What I Talk About When I Talk About Running av Haruki Murakami

Forrige | Neste

Tar en pause i min lengstvarende bloggtørke så langt for å skrive veldig lite om denne boka.

What I Talk About When I Talk About Running er den eneste boka til Murakami der han snakker mye om seg selv. Ikke uvanlig for en romanforfatter i grunn. Her snakker han om seg selv via hans store lidenskap og livsledsager, nemlig løping. Han løper mye, deltar i maraton, trener og lar det stå til.

Boka er halvparten generelle refleksjoner om løping, hvorfor han driver med det, hva som driver han og så videre, og den andre halvparten mer spesifikke gjennomganger av løp han har gjort. Noe av det er relativt interessant, i alle fall om man har lest romanene hans og vil vite litt mer om forfatteren bak, men mye av det ble ganske pludrete og uinteressant.

(Opplevelsen kan være relatert til at jeg er usedvanlig lite opptatt av løping også. Man har da sykkel.)

Skrevet Sunday 23. May 2010 klokka 19:04 og arkivert under Litteratur.

Kom med en kommentar

Trackback? http://vaj.no/2010/05/what-i-talk-about-when-i-talk-about-running-av-haruki-murakami/trackback/

Abonner på innlegg Abonner på kommentarer (Hva er dette?)