Byblogger

Forrige | Neste

Jeg registrerer at København skal få sin egen byblogg, nemlig Cphblog. Foreløpig er det bare metainformasjon der, men det kan bli et interessant prosjekt, som det er mulig jeg hiver meg på etterhvert.

Kan nevnes at Tromsø har hatt en slags byblogg i snart et par år nå, som finnes her. Siste sak er en samleside for webkamera fra Tromsø. Og i rettferdighetens navn skal det sies at Stian har hatt en sånn side i mange år alt. Morsomt nok fikk jeg unormalt mange treff til linksiden min for noen dager siden, på søkeordene “webkamera fra Tromsø” og lignenede.

Uansett; forskjellen på disse bloggene er at Københavnbloggen er en fellesblogg, laget av folk som allerede har blogger, og hvor de kan poste hvor mye de vil. I Tromsø sitt tilfelle fungerer det sånn at alle kan poste, men artiklene blir moderert av en redaksjon. (Noe de burde være strengerer på, ser ingen grunn til at politiske partier skal kunne komme med propaganda på en side som i utgangspunktet skal handle om en by).

Det er sikkert gode ting med begge løsningene, men jeg vil tro Københavnbloggen kan bli mer interessant å lese over tid.

Skrevet Tuesday 15. July 2003 klokka 9:41 og arkivert under København, Web og webutvikling.

Kom med en kommentar

Trackback? http://vaj.no/2003/07/byblogger/trackback/

Abonner på innlegg Abonner på kommentarer (Hva er dette?)