Årets filmfestival

Forrige | Neste

plakat: TIFF 2004Tradisjon tro sørger Tromsø Internasjonale Filmfestival for at januar blir en måned med tresmak bak og overdose film.

Utvelgelse av film går etterhvert rimelig fort. Jeg tar utgangspunkt i oversikten / lommeprogrammet, og hvor mye tid jeg har (i år, allverdens med tid). Ser hvilke av alternativene i de forskjellige bolkene som er mest interessant. Scanner hovedprogrammet for de aktuelle filmene. Holder meg stort sett unna filmer fra Iran, Irak og Kina (etter erfaring). Scorer ned veldig lange filmer. Scorer opp filmer fra Finland, Argentina / Sør-Amerika, USA og Balkan. Scorer ned filmer med for poetiske titler. Pluss en del andre mer eller mindre bevisste kriterier.

Så, stå i kø for festivalbevis og rabattkort. Gå hjem og bestille alle jeg har valgt på nett, med en gang. En grunn til dette er at billetter veldig fort blir utsolgt (noen er allerede utsolgt, og salget startet i dag klokka 12..) En annen grunn er at det er voldsomt kjedelig å stå i kø.

Bestillingen er nå gjort, og årets filmer blir:

Tirsdag 13. januar:

Onsdag 14. januar:

Torsdag 15. januar:

Fredag 16. januar:

Lørdag 17. januar:

Søndag 18. januar:

Mandagen fly til Oslo, onsdagen buss til København, fredagen muntlig eksamen. Puh.

Skrevet Friday 9. January 2004 klokka 20:36 og arkivert under Film og tv.

Kom med en kommentar

Trackback? http://vaj.no/2004/01/arets-filmfestival/trackback/

Abonner på innlegg Abonner på kommentarer (Hva er dette?)