Da 3 ble 610

Forrige | Neste

størrelsesforskjell på Motorola A290 og T610Som avslutningsgave etter praktikkoppholdet mitt fikk jeg, veldig uventet, et gavekort på en Motorola A920 med tilhørende abonnement fra mobilselskapet 3. De leverer bredbåndsmobiler og bredbåndstjenester til mobilen. Noen virker til og med litt interessante.

Det var i grunn en genial gave, da jeg godt kan være en liten dingsehore. Problemet oppsto først da jeg fikk ta og føle litt på telefonen. Den er stor. Så uhorvelig, uhorvelig stor! Og selv om jeg som sagt er glad i dingser som kan ting, så er likevel mitt fremste krav til en telefon at jeg kan ha den med meg.

Derfor bestemte jeg meg for å bytte dingsen, og heller kjøpe en annen telefon for pengene (en viss moralsk forpliktelse har man jo!) Egentlig skulle jeg kjøpe den snasne nye Nokiafonen, men den ble for dyr. Derfor ble det heller, etter langt om lenge, den telefonen resten av verden har – en Sony Erickson T610.

I den to uker lange prosessen dette tok meg klarte forøvrig Telia Danmark å miste meg som kunde grunnet hårreisende elendig kundebehandling. Jeg kunne skrevet i timesvis om det, men jeg skal spare folk. Kortversjonen er at telebutikken gjorde en kjedelig feil, men anullerte den. Telia fikk bekreftelse på at en feil var skjedd, og de skulle ha det rettet opp i løpet av 24 timer, sa de. To dager etter har de enda ikke klart det, og sier nå “det tar den tiden det tar, det”. Telia bruker nesten en uke til før de i dag fikk rettet det opp. Men det ville ta en måned (!) før rettelsen ble effektuert i systemet. De burde vurdere smidigheten i systemene sine litt.

Ergo gjorde jeg det jeg sa jeg ville gjøre, og er nå Sonofon-kunde. Håper det funker bedre.

Skrevet Wednesday 4. February 2004 klokka 21:16 og arkivert under Generelt.

Kom med en kommentar

Trackback? http://vaj.no/2004/02/da-3-ble-610/trackback/

Abonner på innlegg Abonner på kommentarer (Hva er dette?)