Tv

Forrige | Neste

Jeg har aldri vært spesielt glad i tv, men etter å ha levd uten i snart to år, og etterhvert sett alt av interesse på NRKs web-tv, bestemte jeg meg for atter å anskaffe meg en kopekasse.

Vidundret fant jeg på en gjenbruksbutikk i nærheten, til 250 kroner. Mannen som solgte den advarte om at den var veldig tung, veldig stor og kom med et lite foredrag om hvor lite han likte tv, og hvor lett og farlig det var å se for mye på det. Han innrømmet også at han ikke var av de beste selgerne. Den er stor og tung, og i tillegg stygg, men jeg er fornøyd.

Det er en svært langdryg og møysommelig prosess å stille inn kanaler, og etter ca tre timer med innstillinger (jepp) mangler jeg fortsatt Discovery og NRK av de essensielle. Men det går fremover.

Når det er gjort skal jeg gå på kiosken og kjøpe et programblad, godter, og la det åndelige og fysiske forfall begynne. Helst med en skikkelig dårlig film. På bildet ses jeg fordypet i et debattprogram på fransk TV5 i mitt nye og forbedrede underholdningshjørne.

vegard ser tv

Skrevet Tuesday 24. February 2004 klokka 19:07 og arkivert under Generelt.

2 kommentarer:

  1. Lurer litt på om dette vil medføre nedgang i antall innlegg i denne bloggen, redusert antall konserter, reduserte turer ute, osv., eller har du ambisjoner om at dette ikke skal få påvirkning for ditt liv? Gratulerer! (Vil vurdere om jeg skal kondolere om noen uker.)


    Sa Lon Tuesday 24. February 2004 klokka 20:34 | #

  2. Jeg har klart å kombinere det å ha et liv med det å ha en tv før, så jeg håper og tror det skal gå fremover også. Foreløpig har det bare ført til en større skjerm å se tv på enn laptopen :)

    ..forøvrig er NRK nå eneste kanal jeg ennå ikke har klart å finne (og jeg har funnet maange), så det kan virke som om jeg er prisgitt web-tv for det i fremtiden også. Hmf.


    Sa Vegard Tuesday 24. February 2004 klokka 22:33 | #

Kom med en kommentar

Trackback? http://vaj.no/2004/02/tv/trackback/

Abonner på innlegg Abonner på kommentarer (Hva er dette?)