Hjem #7

Forrige | Neste

bilde fra stue / soverom

For et par uker siden flyttet jeg igjen for meg selv, etter en liten pitstop på et par måneder i mors lune rede. Mitt nye hjem er lite, sentrumsnært, billig, og ikke Ikea-glanset på noen måte. Sofa fikk jeg hos en kompis, tv lånt av samme, bord fra Fretex, gamle gardiner fra mor og mine gamle bok- og platehyller får holde en stund til. Bortsett fra at jeg ikke har internett fungerer det helt flott.

Som innflyttingsgave fra meg selv fikk jeg en Xbox, en modchip og en disk på 200 Gb, og jeg har en helt ny datamaskin som nå fungerer som kombinert spillmaskin, dvd-spiller og generelt hjemmeunderholdningssenter. Den inneholder og viser / spiller hva jeg har av digital musikk, videoer og bilder, og fungerer i tillegg som dumpingplass for data jeg ikke har plass til på laptopen min. Boksen / chipen har innebygd ftp-server, så overføring går enkelt via ftp og vanlig nettverk. Eller i mitt tilfelle, krysserkabel.

3.000 kroner for alt, inkludert arbeid med modifisering, for en leke som har nesten like gode spesifikasjoner som Thinkpaden min!

Skrevet Tuesday 16. November 2004 klokka 9:05 og arkivert under Generelt. Merkelapper: |

4 kommentarer:

 1. Gratulerer! Både med krypinn og leketøy. Morsomt å høre at det fremdeles er noen som synes Ikea blir litt for … – vel, Ikea! – selv om det sikkert er veldig billig og in med flatpakkede eller kanskje helst ferdigmonterte svenskepakker.

  Men uten Internett? Grøss … ;-) Men jeg regner med at du har noen oppkoblingsmuligheter – siden du nå har greid å presentere nyheten på denne siden …


  Sa Lasse G. Dahl Tuesday 16. November 2004 klokka 10:22 | #

 2. Takker, takker! Ikea-hjem blir ofte veldig upersonlige og pregløse synes jeg, men det er også en direkte konsekvens av at hele den vestlige halvkule har sånne hjem nå. Det finnes desverre ikke mange alternativer hvis man vil ha billige møbler som ikke ser teite ut(?)

  Internett ja, det er i utgangspunktet veldig ille, men foreløpig har jeg i alle fall kontor med maskin og dedikert hundremegabitslinje – faktisk to maskiner, og to sånne linjer, men poenget er at jeg klarer meg relativt greit, enn så lenge :)


  Sa Vegard Tuesday 16. November 2004 klokka 13:15 | #

 3. Yay – modchippene er kommet langt; kanskje paa tide aa oppgradering av min gode gamle PS/2 ogsaa…

  Gratulerer i allefall med heim og gadget…


  Sa Anders Tuesday 16. November 2004 klokka 18:13 | #

 4. Grattis, Vegard. Xbox er en flott ting når man modder den litt. Hatt og har fortsatt mye moro med min lille boks…


  Sa Tommy Myrvoll Tuesday 16. November 2004 klokka 20:04 | #

Kom med en kommentar

Trackback? http://vaj.no/2004/11/hjem-7/trackback/

Abonner på innlegg Abonner på kommentarer (Hva er dette?)