Vintertur

Forrige | Neste

vintertur i tromsø 1

vintertur i tromsø 3

vintertur i tromsø 2

vintertur i tromsø 4

vintertur i tromsø 5

Denne vinteren har stort sett gått med til å sitte inne og forbanne været og snøen – i lange perioder med en brukket ankel – og jeg har derfor ikke utforsket nærmiljøet mitt så mye. Noen av grunnene er nettopp været og snøen, den knekte fot, og at jeg i grunn kjenner området godt nok fra før av. I tillegg bor jeg i et søvnig villastrøk så det er ikke mye å utforske i utgangspunktet.

Men i går var det nydelig vintervær for første gang på lenge, foten min går igjen med på å gå tur, og i tillegg har endelig sola kommet tilbake (forbanna mørketid!). Så derfor, her er fem bilder av snø, sol og villastrøk. De to siste er i grunn ikke nærmiljøet mitt, men jeg havnet til slutt på den kanten av byen.

Skrevet Monday 14. February 2005 klokka 10:28 og arkivert under Bilder. Merkelapper:

Kom med en kommentar

Trackback? http://vaj.no/2005/02/vintertur/trackback/

Abonner på innlegg Abonner på kommentarer (Hva er dette?)