Lørdagstreern

Forrige | Neste

Jeg opplever litt bloggetørke for tiden, og må skjerpe meg, derfor kommer her tre ting. Nok en gang sponset av et ukryptert trådløsnett i nabolaget:

1. I går var jeg på fagdag hele dagen, med prosjektsøknader som tema. På en rar måte er det litt fascinerende å høre om tunge tildelings- og evalueringsprosesser innenfor EUs rammeprogrammer, men stort sett er jeg glad for at søknadsskriving ikke er en del av min jobb.

2. Jeffrey Veen sa en gang: “Open source content management software sucks. It sucks really badly. The only things worse is every commercial CMS I’ve used.” Jeg jobber forøvrig lite med open-source for tiden.

3. Folksonomier, eller selvorganisering, er det nye og tøffe innenfor informasjonsarkitektur, med Flicr og del.icio.us som de tjenestene som alltid nevnes, men personlig finner jeg 43 Things mye morsommere! Jeg har kun lagt inn syv ting, men allerede brukt mye tid på å følge link etter link etter link, som i gamle dager! Og i tillegg kan man bli konspiratorisk når man ser på forholdet mellom 43 Things og Amazon! Mmm.

(Og hvorfor, hvorfor, hvorfor så jeg ikke på dette i hovedfagsoppgaven?! (ok, kanskje derfor))

Skrevet Saturday 23. April 2005 klokka 13:38 og arkivert under Generelt. Merkelapper: | |

Kom med en kommentar

Trackback? http://vaj.no/2005/04/lordagstreern/trackback/

Abonner på innlegg Abonner på kommentarer (Hva er dette?)