To år!

Forrige | Neste

Den fjortende mai var det faktisk to år siden jeg skrev første innlegg i denne ringe blogg! Jeg feiret i år som i fjor dagen i København, da bloggen jo ikke flyttet sammen med meg, men fortsatt bor på et serverrom der.

Siden sist år har det kommet 54 nye innlegg og 170 nye kommentarer, så bloggen teller nå totalt 195 innlegg og 440 kommentarer. Enkel matte viser at jeg var mye mer aktiv første året, og jeg tror også bloggen var morsommere å lese da.

For saken er at toåringen har diverse voksesmerter. For det første er jeg ikke så fornøyd med domenet lenger, jeg er slettes ikke fornøyd med at Movable Type og serveren min har blitt uvenner og nekter å samarbeide, jeg er ikke fornøyd med kategoriseringen av ting lenger, og jeg er svært lite fornøyd med at jeg ikke klarer å oppdatere / rette noe annet innhold enn det som er selve bloggen, grunnet den manglende samarbeidsvilje nevnt over.

Men alle ting vokser jo til, og jeg har ikke tenkt å legge ned av denne grunn. Jeg blir imidlertid å flytte til et annet domene og webhotell, jeg blir å bytte CMS, jeg blir å redesigne, jeg blir å omstrukturere mye, og jeg blir å slette noe innhold (som diverse uinteressante lister jeg aldri oppdaterer). Følgen av dette vil forhåpentligvis være at jeg får et oppsett og system som innbyr mer til skriving, sånn at jeg får skrevet mer, og om flere temaer, enn jeg gjør nå. (Tro det eller ei, men jeg har virkelig ingen ambisjon eller ønske om å skrive så mye om bøker!)

Nuvel. Som man forstår er dette noe som ikke skjer i løpet av kvelden, så folk får være tålmodig med både bokskriverier og at enkelte ting ikke fungerer. Når jeg får tid vil det skje ting, og da blir sikkert bloggen tre år også!

Skrevet Thursday 19. May 2005 klokka 19:19 og arkivert under Generelt. Merkelapper:

4 kommentarer:

 1. Man gratulerer! Hva angår CMS kan jeg anbefale WordPress. Ellers er siden din oversiktlig og fin. Stå på! :-)


  Sa Martin Friday 20. May 2005 klokka 0:07 | #

 2. Grattis. Ellers vil jeg også anbefale WordPress.


  Sa Øyvind Hoven Oftedal Saturday 21. May 2005 klokka 21:18 | #

 3. Takk og takk, og det blir forøvrig WordPress jeg går over til!


  Sa Vegard Wednesday 25. May 2005 klokka 9:06 | #

 4. 10 år med Martin

  Det er i år ti år siden jeg publiserte min første hjemmeside på www. Dette skjedde høsten 1995 og sidene ble publisert på hjemmområdet til Høyskolen hvor jeg studerte. Jeg har dessverre ikke lykkes i å grave frem en versjon fra denne perioden, men jeg …


  Sa Martin Bekkelund Friday 20. May 2005 klokka 0:04 | #

Kom med en kommentar

Trackback? http://vaj.no/2005/05/to-ar/trackback/

Abonner på innlegg Abonner på kommentarer (Hva er dette?)