Hjem #8

Forrige | Neste

stuen

kjøkkenet

Mitt hjem #7 var en typisk midlertidig løsning, og da jeg begynte å kjenne at det var på tide å komme seg ut derifra måtte jeg også begynne å tenke på å kjøpe noe heller enn å leie noe.

I grunn regnet jeg ikke med at jeg ville få til å kjøpe noe med Tromsøs absurde boligpriser, men etter å ha funnet en relativt billig, fin og sentral leilighet, og finregnet litt på det, viste det seg at det på mange måter ble billigere enn å leie uansett.

Mitt nye hjem er selveier, ligger i Grønnegata i Tromsø, rett ved politistasjonen, en junkiekåk og byens nye hospits, er ca 42 kvadrat, har soverom (første gang alene med soverom!), og kostet meg 1.230 store penger. Dyrt, men med dagens rente blir det bare 6-700 mer i måneden enn hjem #7. Og så er det mye mer tilfredstillende å bo større, ha nye ting, og i noe man eier!

Skrevet Monday 10. October 2005 klokka 13:51 og arkivert under Generelt. Merkelapper: |

6 kommentarer:

 1. Grattis! Var også å signerte kontrakten for ny leilighet i dag;) Digg å eie selv.


  Sa Morten Monday 10. October 2005 klokka 18:17 | #

 2. Gratulerer så mye! Prisen for å bo er adskillg lettere å akseptere når pengene på sett og vis går til en selv.


  Sa Tommy Myrvoll Monday 10. October 2005 klokka 22:48 | #

 3. Velkommen i de überetablertes rekker! Fint kjøkken. Soverom er koselig, selv om man bor alene.


  Sa Lasse G. Dahl Tuesday 11. October 2005 klokka 7:45 | #

 4. jo takkogtakkogtakk, überetablert har man blitt. jeg følte meg enormt voksen spesielt når jeg kjøpte sofa :)


  Sa Vegard Tuesday 11. October 2005 klokka 12:27 | #

 5. Gratulerer. Likte kjøleskapet.


  Sa Øyvind Hoven Oftedal Tuesday 11. October 2005 klokka 18:35 | #

 6. yer speakers look rather cool. not to mention the fridge.


  Sa doctorgeir Friday 21. October 2005 klokka 23:53 | #

Kom med en kommentar

Trackback? http://vaj.no/2005/10/hjem-8/trackback/

Abonner på innlegg Abonner på kommentarer (Hva er dette?)