Spania

Forrige | Neste

Fra onsdag til mandag var jeg og en kollega i Spania, hvor vi hadde blitt invitert for å snakke på en konferanse om nettbasert læring, noe man selvsagt sier ja til når det regner for fjerde måned på rad i Tromsø.

Fra onsdag til lørdags morgen var vi i Granada, som herved er plassert svært høyt opp på listen over de fineste byene jeg har vært i – kanskje til og med på toppen. I tillegg til å jobbe besto tiden med å tylle i seg rødvin og tapas, og nesten bli giftet bort til konferansesjefens 29-årige datter (men her sitter jeg, min idiot).

Konferansen klarte ikke å få flybilletter til oss før mandagen som førte til at vi måtte bo i Málaga fra lørdag til mandag, hvor flyet vårt gikk fra. Málaga ligger veldig langt fra toppen på lista over fineste byer, men de har et fint Picasso-museum, og en bra gammel borg. Og forøvrig er jeg ytterst positiv til enhver plass som lar meg ligge barføtt i gresset og lese bok i november.

De to øverste bildene er fra en kveld i Granada, nummer tre er meg i en gate i Málaga, og nummer fire usikt fra veien opp til borgen i Málaga.

Skrevet Friday 11. November 2005 klokka 14:39 og arkivert under Bilder, Reiser og turer. Merkelapper: | |

Kom med en kommentar

Trackback? http://vaj.no/2005/11/spania/trackback/

Abonner på innlegg Abonner på kommentarer (Hva er dette?)