Nytt websted: medicalpeacework.org

Forrige | Neste

For tiden jobber jeg med flere mindre websider og -prosjekter på jobb, og det er kanskje på tide å si noe om dem. Det som er mest ferdig er sidene for prosjektet Medical Peace Work, et (ambisiøst) EU-finansiert prosjekt som til slutt skal bunne ut i flere nettbaserte kurs for helsepersonell som skal ut i konfliktområder.

Vår rolle er å tilby et teknisk rammeverk for de som skal produsere kursene og kursinnholdet, samt å lage en offentlig webside for å informere om prosjektet, og det er altså denne.

Siden det aldri er noe budsjett å snakke om til tekniske løsninger må det ofte baseres på open source, som passer meg ypperlig. Publiseringssystem for denne siden er WordPress: veldig fint til små websteder hvor fremste mål er lett publisering og redigering av innhold, og hvor funksjonalitet begrenser seg til RSS, nyhetsbrev, kanskje et forum og andre småting. Nyhetsbrevet her er løst med Subscribe2-pluginen, og forum er tenkt løst med MiniBB eller PunBB.

Noen småting gjenstår, som å fikse litt menygrafikk, sjekke om koden er korrekt / validerer, og litt annet plukk, men vil noen lese mye mer om prosjektet kan altså medicalpeacework.org besøkes.

Skrevet Friday 20. January 2006 klokka 12:19 og arkivert under Web og webutvikling. Merkelapper: | |

2 kommentarer:

  1. Ser ut som “fanene” som skal ha avrundede kanter ikke er helt perfekt ennå, eller? De blender liksom ikke helt med bakgrunnen. Og flisespikkeren i meg mener at du bør skrive WordPress med stor “P”. ;-P


    Sa Lon Friday 20. January 2006 klokka 12:31 | #

  2. Det stemmer bra ja, derav ordene “Noen småting gjenstår, som å fikse litt menygrafikk […]” :)

    Problemet er at det er vanskelig å få en sånn transparent bakgrunn pen ved hjelp av .gif, og at IE ikke støtter .png hvor det er lett. Men jeg får det sikkert til med litt Photoshop-knoting.

    ..og så rettet jeg P-en, så nå må du finne en annen flis å spikke på! hah.


    Sa Vegard Friday 20. January 2006 klokka 12:41 | #

Kom med en kommentar

Trackback? http://vaj.no/2006/01/nytt-websted-medicalpeaceworkorg/trackback/

Abonner på innlegg Abonner på kommentarer (Hva er dette?)