Nytt websted: eksemskolen.no

Forrige | Neste

Dette var noe av det aller første jeg begynte å jobbe med i ny jobb, og noe jeg er ferdig å jobbe med for en stund siden, men som jeg ikke har skrevet om før.

Eksemskolen.no er informasjonssider om eksem, først og fremst rettet mot foreldre som har barn med atopisk eksem, men som følgelig kan være til hjelp for andre med eksem. I forhold til websteder jeg har laget før er det ganske tradisjonelt: WordPress brukes som publiseringssystem og oppsettet er som jeg vanligvis lager det.

Det som gjorde det litt mer spesielt er at vi fikk med litt video, at det var to brukere med gjennom hele prosessen (et foreldrepar som hadde barn med eksem), og at det etterhvert ble bestemt at sidene skulle oversettes til samisk.

Begrensningene i WordPress blir tydelige når man ønsker flere språk. En, helt forståelig, ting er at det ikke ligger noen mulighet i systemet for å ha flere språk, en annen at det ikke finnes noen gode plugins for å løse det. Løsningen her ble å bruke Multiply, en plugin som gir deg flere blogger i én installasjon, og så bygge opp en samisk sidestruktur på nytt, med samme CSS som den norske. Det fungerer, men neste gang løser jeg det nok med et annet system.

(Om ikke WordPress før den tid klarer å gi oss mulighet til å administrere flere blogger fra en installasjon. Sukk.)

Skrevet Wednesday 26. July 2006 klokka 13:12 og arkivert under Web og webutvikling. Merkelapper: | |

Én kommentar:

  1. Eksemskolen? Hvem gidder gå på skole for å lære seg å få eksem? Eller er det for de som får eksem av å gå på skole? Eller for de som får opptak på særskilt grunnlag fordi de har eksem? Eller for at eksemet skal bli smartere?


    Sa Noffa Saturday 12. August 2006 klokka 2:01 | #

Kom med en kommentar

Trackback? http://vaj.no/2006/07/nytt-websted-eksemskolenno/trackback/

Abonner på innlegg Abonner på kommentarer (Hva er dette?)