Nytt gammelt innhold

Forrige | Neste

Da jeg byttet domene, design og publiseringssystem var det en del innhold jeg ikke videreførte fra de gamle sidene til de nye. Noe av dette var fordi jeg ikke orket å oppdatere det, og fordi det neppe var interessant for noen (kontinuerlig oppdatert liste over hvilke filmer jeg så, på både TV, DVD og kino for eksempel. Hoi.), mens andre ting tok litt tid å rette opp i.

De siste dagene har jeg tatt meg tid til å fikse opp disse tingene, og derfor er følgende kommet på plass her i dag.

Mine platesamling
Det er mest nostalgiske grunner til at denne igjen er på nett. Da jeg begynte å lage hjemmesider for rundt 11 år siden gikk det fort opp for meg at jeg trengte noe innhold å flette designene mine rundt (overraskende mange har enda ikke skjønt dette). En løsning ble å publisere en liste over platene mine. Denne listen har så vært tilgjengelig på nett nesten hele tiden siden da, og nå er den igjen på plass!
Nettverksorganisering i webmediet (Min hovedfagsoppgave)
Denne lå ute, men jeg måtte dele den opp i to deler da WordPress ikke tolererer så mye tekst på én side (en databaseinnstilling jeg ikke orker å endre). Det har tatt lang tid å få den ut igjen da jeg måtte rette en del fotnotelinker og annet. Og det er kjedelig arbeid.
Konserter sett i 2003 og halve 2004
En liste jeg tidligere hadde, men ikke orket å videreføre. Men siden det er morsomt å se tilbake på hvilke konserter man har sett postet jeg den igjen. Denne eksisterte som en statisk side før, men jeg jukset den nå inn i den vanlige bloggkronologien.
Bøker lest i 2003
På samme måte som for konserter og film holdt jeg en liste over bøker jeg leste. Dette gjør jeg sånn sett fortsatt, men man finner det i litteratur-kategorien, og jeg orker ikke arkivere det på noen annen måte. Jeg hadde lister for alle år, men har bare lagt ut hva jeg leste i 2003, da flere av disse ikke ligger i litteratur-kategorien. Denne er også jukset inn i bloggkronologien.

Såh! En dag skal jeg kanskje skrive noe nytt innhold også!

Skrevet Wednesday 28. June 2006 klokka 13:05 og arkivert under Web og webutvikling. Merkelapper: | |

Kom med en kommentar

Trackback? http://vaj.no/2006/06/nytt-gammelt-innhold/trackback/

Abonner på innlegg Abonner på kommentarer (Hva er dette?)