Relansering av turmusic.no

Forrige | Neste

skjermbilde av forsiden til turmusic.no

Siste webprosjekt jeg har jobbet med er Anders sin Trondheim Underground Radio – navnet sier det meste, det er en side hvor undergrunnsband fra Trondheim kan legge ut sin musikk til streaming, og hvor det også finnes en del informasjon og diskusjon relatert til musikkmiljøet i Trondheim.

De gamle sidene var litt slitne og ustrukturerte, og hele boksen var i ferd med å gå ned for telling. Så når boks likevel skulle skiftes var det en god anledning til å gjøre noe med sidene samtidig. Vi begynte å lage sidene på nytt med WordPress som base, men det viste seg å ikke være kraftig nok til det vi ville gjøre, så vi gikk over til Drupal. Det er første gang jeg har brukt Drupal, men er ganske imponert over hva man kan få til, om man bare tar seg tid til å plages i noen dager først. Forumet (Phorum) er integrert, så når du lager en brukerkonto på Drupal kan du poste der, poste evenementer i kalenderen, og om Anders vil, skrive i Fanzina, legge opp bilder i galleriet (Gallery2), invitere venner etc. Ganske tøft altså, og utelukkende basert på open source.

Min rolle har vært å lage det CSS-baserte designet (sett bort fra grafikken), få det inn i publiseringssystemet, samt tilpasse og styre med diverse andre ting. Hverken jeg eller Anders har voldsomt mye tid til å bruke til dette, og sidene er heller ikke helt ferdige, så kom gjerne med kommentarer og innspill på ting som kan forbedres og / eller videreutvikles! Kommentarfeltet er åpent her, eller bruk annonserings-tråden i forumet!

Skrevet Thursday 9. August 2007 klokka 9:34 og arkivert under Musikk, Web og webutvikling. Merkelapper: | | | |

Én kommentar:

  1. Nye Trondheim Underground Radio…

    Vegard har allerede skrevet om dette i sin blog, men TUR har altså fått nytt utseende og noe mer funksjonalitet. Vegard nevner det meste omkring selve informasjonsdelen, så folk kan heller ta en titt på hans innlegg for å lese om det. Jeg kan hell……


    Sa b:Lo[n|g] Friday 10. August 2007 klokka 16:50 | #

Kom med en kommentar

Trackback? http://vaj.no/2007/08/relansering-av-turmusicno/trackback/

Abonner på innlegg Abonner på kommentarer (Hva er dette?)