Fireåring

Forrige | Neste

I dag er det hele fire år siden jeg satt meg ned og skrev første innlegg på denne bloggen. Den gang het bloggen vgrd.dk, hadde ett innlegg og ingen kommentarer. I dag er det 274 innlegg og 738 kommentarer. Statistisk er det 0,2 innlegg, og en halv kommentar, per dag!

Mer klar talltale:

Ettåringen var en aktiv krabat, toåringen hadde voksesmerter, treåringen var slapp men restituert og optimistisk, og fireåringen viser at han i alle fall har forbedret seg litt. Positiv som man er satser man på et fyrverkeri av en femåring!

Skrevet Monday 14. May 2007 klokka 12:38 og arkivert under Web og webutvikling. Merkelapper:

2 kommentarer:

 1. Gratulerer! Jubileer blir det aldri nok av!

  … men er det virkelig “bare” fire år? – Synes du har vært der siden første gang jeg leste en blogg, jeg …

  Uansett, jeg gleder meg til fortsettelsen!


  Sa Lasse G. Dahl Monday 14. May 2007 klokka 13:50 | #

 2. Takktakk! Jo, det er bare fire år med en ren blogg på eget domene.

  Men *før* bloggen har jeg vel hatt websider i en eller annen form siden ca. 1996, og vi to har vel frekventert mange av de samme newsgruppene siden ca. den gang, så det kan være grunnet det :)


  Sa Vegard Tuesday 15. May 2007 klokka 9:28 | #

Kom med en kommentar

Trackback? http://vaj.no/2007/05/firearing/trackback/

Abonner på innlegg Abonner på kommentarer (Hva er dette?)