Bloggbursdag

Forrige | Neste

Jommen har det ikke blitt tre år siden jeg forsiktig lanserte denne bloggen. første bursdag ble feiret i København, og bloggen inneholdt da 141 innlegg og 270 kommentarer. På sin andre bursdag hadde bloggen litt vondt i publiseringssystemet sitt, men inneholdt likevel 195 innlegg og 440 kommentarer. På sin tredje bursdag, i dag, er smertene i publiseringssystemet forsvunnet, man bor på et serverrom i Bergen og ikke i København, man har nytt navn, nyere klær, og man inneholder 231 innlegg og 586 kommentarer.

Her er tallenes klare tale:

Det går altså ikke akkurat oppover her i verden. Likevel satser man friskt på å få en fireåring også, med både finere klær, mer innhold, og kanskje også andre finurlige ting. Bloggens far feirer dagen med lett fyllesyke og et mistroisk blikk ut vinduet som sier “det kan da for f*en ikke snø!?”

Skrevet Sunday 14. May 2006 klokka 13:11 og arkivert under Web og webutvikling. Merkelapper:

3 kommentarer:

  1. Gratulerer med dagen!


    Sa Lasse G. Dahl Sunday 14. May 2006 klokka 13:15 | #

  2. Gratulerer med fireårsdagen! Og joda, det snår. Er nok vinterens siste krampetrekk, men et kraftig sådan.


    Sa Tommy Myrvoll Sunday 14. May 2006 klokka 20:54 | #

  3. Takk-og-takk, Tommy er riktignok et år for tidlig ute for fireårsdagen, men.. :)


    Sa Vegard Monday 15. May 2006 klokka 13:28 | #

Kom med en kommentar

Trackback? http://vaj.no/2006/05/bloggbursdag/trackback/

Abonner på innlegg Abonner på kommentarer (Hva er dette?)