Vancouver

Forrige | Neste

Fra en park i Chinatown

Hvert år er det “Celebration of Light” i Vancouver – en slags fyrverkerikonkurranse mellom forskjellige land.

..og i dag må man jo også laste opp lavkvalitets video til internett når man har sett noe, så her er det:

Totempæl!

Det er strender rundt nesten hele byen, her er utsikten fra Second Beach.

Skyline.

De har et veldig fint akvarium, her representert ved maneter.

Fra Grouver Mountain. Man tar stor heis opp, så kan man ta mindre heis for å se på utsikten.

Vannbussen over mot downtown, i solnedgang.

Og en gatescene fra omtrent den eneste gaten på Bowen Island, en liten øy rett utenfor byen.

Om du ikke er lei av bilder enda, finnes et mindre kritisk utvalg av bilder i fjesboka mi.


Et par små uker etter jeg var på Cuba måtte jeg ut og fly langt igjen, denne gang på en jobbtur til Canada. Jeg fløy derfor til Vancouver, hvor jeg skulle snakke på verdenskongressen for ortopediingeniører.

Ja, jeg synes også det er fryktelig rart å fly til Canada for å snakke på en kongress for ortopediingeniører, all den tid jeg strengt tatt ikke er ortopediingeniør selv, men sånn fungerer åpenbart verden.

Siden jeg ikke hadde så mye å gjøre på kongressen utenom å se på tøffe proteser, samt snakke litt siste dagen, hadde jeg ganske mye fritid i Vancouver – byen som har en tendens til å alltid havne øverst på listen over verdens beste byer å bo i. Forståelig nok, det er rent og pent, fantastisk natur overalt rundt (nesten som Nord-Norge!), strender rundt hele byen, og, vel, mange gode ting som gjør byer gode å bo i.

Når det er sagt har jeg inntrykk av at de fleste nordamerikanske byer er helt like. Finansinstitusjoner i skyskrapere i byen, med diverse motebutikker, starbuckser og andre kjedebutikker nede på hjørnene. Og biler overalt. Konklusjonen blir derfor: bra by, men drar du dit så kom deg også ut i naturen!

Skrevet Thursday 16. August 2007 klokka 13:55 og arkivert under Bilder, Reiser og turer. Merkelapper: |

Kom med en kommentar

Trackback? http://vaj.no/2007/08/vancouver/trackback/

Abonner på innlegg Abonner på kommentarer (Hva er dette?)