Medieoppmerksomhet

Forrige | Neste

En liten tradisjon jeg har her på bloggen er å dokumentere mine eskapader i media, jeg har vært intervjuet om film i København, passet på store band, menget meg med kjendiser, og nå altså blitt foreviget på det som kanskje er Norges tøffeste festival, nemlig Karlsøyafestivalen. Fra venstre, meg, Øyvind og Eirik.

Skrevet Tuesday 21. August 2007 klokka 14:05 og arkivert under Bilder, Generelt. Merkelapper: |

2 kommentarer:

  1. Lurer på om skriveleifen var med vilje eller ei… Men dere er jo menn, så kanskje er det riktig. :)


    Sa Lon Tuesday 21. August 2007 klokka 16:10 | #

  2. Ja, jeg lurte også litt på den :)


    Sa Vegard Wednesday 22. August 2007 klokka 11:05 | #

Kom med en kommentar

Trackback? http://vaj.no/2007/08/medieoppmerksomhet-2/trackback/

Abonner på innlegg Abonner på kommentarer (Hva er dette?)