To uker i Tunisia

Forrige | Neste

I tredjeklassen på barneskolen var jeg på chartertur til Kypros, og her for noen uker siden (ca. fem uker siden faktisk) gjentok jeg suksessen! Etter utskifting av reisefølge og destinasjon dro vi til Tunisia i to uker.

På bildene mine over kan man tydelig se at alle i Tunisia er litt ettertenksomme, og bruker mye til på å se ut over havet eller andre åpne flater. I tillegg til dette satt de mye på tehus og røkte sigaretter. Jeg skulle gjerne fortalt mer, men siden dette var en chartertur måtte vi følge reglene og ikke sette oss mer inn i de lokales skikker.

Ting som anbefales å gjøre i Tunisia er: bade i havet og ligge på flotte strender. Ligge ved bassenget og lese bok, mens du snakker om andre mennesker som du håper ikke er skandinaver. Forsøke å le gjennom frustrasjonen din over karaoken ved bassengkanten, som du var så heldig å få veranda mot. Ri på dromedar i Sahara, se Luke Skywalkers hjemplanet, få fullstendig klaus i handlegatene, drikke tunisisk rødvin (men ikke øl), og til slutt bade mer i havet!

Skrevet Tuesday 13. November 2007 klokka 15:39 og arkivert under Bilder, Reiser og turer. Merkelapper: | | |

3 kommentarer:

 1. Er da ikke noe galt med kald Celtia? :-)


  Sa Eirik Tuesday 13. November 2007 klokka 17:51 | #

 2. Takk for sist!

  Bortsett fra at jeg slutta å røyke for noen år siden, og i og med at jeg stoler på det jeg regner med er Eiriks øl-anbefaling virker det som om Tunisia er stedet for meg. Jeg hadde sansen for ettertenksomhet, tehus og ikke minst det med å se utover havet og andre åpne flater. Det å se utover havet har mange ganger bestemt reisemålet for meg …


  Sa Lasse G. Dahl Wednesday 14. November 2007 klokka 8:40 | #

 3. Som ellers svært entusiastiske Lonely Planet sa om Celtia:

  “pleasantly enough if served really cold”

  Personlig synes jeg det smakte en mellomting mellom masse humle og ingen verdens ting, og derfor litt meningsløst å drikke :)

  Og takk for sist Lasse! Tunisia er definitivt verd et besøk selv uten øl og røyk, og Sahara er en veldig flott flate å stirre ettertenksomt utover!


  Sa Vegard Wednesday 14. November 2007 klokka 16:41 | #

Kom med en kommentar

Trackback? http://vaj.no/2007/11/to-uker-i-tunisia/trackback/

Abonner på innlegg Abonner på kommentarer (Hva er dette?)