Relansering av krysspress.no

Forrige | Neste

Krysspress er et publiseringsbyrå i Tromsø som produserer bedriftsaviser og kundemagasiner, det er også arbeidsplassen til kjæresten min, og et byrå som inntil nylig hadde noen statiske websider de ikke kunne oppdatere på noen god måte.

Det kan man ikke være bekjent av med en open source CMS-nerd i hus, så vi startet å bygge opp nye sider basert på Drupal, og etterhvert også med et nytt design. I denne bransjen er det forøvrig kun postkort-design som gjelder. Jeg synes uansett resultatet ble bra, og krysspresserne kan nå oppdatere sidene sine betydelig lettere!

Fra et teknisk synspunkt var det både morsomt og litt frustrerende å jobbe med Drupal 6. Morsomt da Drupal er veldig kult og kraftig, og versjon 6 har en rekke forbedringer fra forrige versjon, men frustrerende da mange moduler man ha enda ikke helt har tatt steget over fra versjon 5.

Vi har ikke foretatt noen fullstendig test i alle mulige browsere, og siden jeg har vært slem og brukt litt Firefox-spesifikk CSS (for avrundede hjørner) ser den best ut der. Alle tekniske og ikke-tekniske kommentarer mottas med takk!

Skrevet Wednesday 9. July 2008 klokka 9:22 og arkivert under Web og webutvikling. Merkelapper: | | |

Kom med en kommentar

Trackback? http://vaj.no/2008/07/relansering-av-krysspressno/trackback/

Abonner på innlegg Abonner på kommentarer (Hva er dette?)