Nytt kamera, og tre videoklipp fra USA

Forrige | Neste

Da jeg nylig var i USA ville jeg kjøpe nytt kamera, siden sånn er mye billigere over der. Jeg har vært fornøyd med mitt forrige Casio Exilim, men etter rundt 8000 bilder, og med flekker på linsa, var det på tide å bytte. Under mellomlanding på Newark hadde vi akkurat nok tid til å dra inn til Manhattan og kjøpe mitt nye utkårede, Exilim EX-770.

Noen bilder tatt av dette kan ses i postene Åtte dager i Austin og To dager i San Antonio. Etter å ha brukt det et par måneder kan jeg si at det er et ok kamera, men ikke fantastisk. Jeg hadde nok forventet en større forbedring i billedkvalitet fra mitt forrige til dette. Men, det kan ta film! Etter å ha eksperimentert litt har jeg funnet ut at det er vanskelig å ta interessant film, men her er noen likevel:

Dette er en film som i litt over ett minutt handler om at jeg sitter på en Grayhound mellom Austin og San Antonio og filmer ut vinduet. Ingenting annet.

Dette er den eneste filmen fra noen av panelene på SXSWi jeg fikk noe som helst ut av, i form av at et poeng ble formidlet. Matt Mullenweg, pappaen til WordPress, snakker om å være sin egen mest lidenskapelige bruker. Eksemplet hans er at de som lager Dogster, et websamfunn rundt hunder, opplevde at tjenesten ble mye bedre da de selv fikk seg en hund. Så, få deg en hund.

Sixth Street, Austin, første kvelden etter at SXSW Music var startet. Sixth Street er en kort gate som nesten bare består av utesteder. Og under SXSW er det konserter på alle. En god fest altså.

Skrevet Tuesday 1. May 2007 klokka 15:24 og arkivert under Bilder, Generelt, Reiser og turer. Merkelapper: | | | | | | |

2 kommentarer:

  1. Var du på SXSWi? :o Faen, nå ble jeg misunnelig… Alle bloggene jeg leser skriver jo ikke om annet for tiden. :p


    Sa Håvard Pedersen Thursday 3. May 2007 klokka 8:00 | #

  2. Yes, en fin fest, og et bra bransjetreff! Faglig sett har du nok likevel fått med deg det aller meste via de samme bloggene som nå buzzer om SXSWi, men det er alltid bedre å høre folk fortelle om noe, enn å lese om noe :)


    Sa Vegard Monday 7. May 2007 klokka 9:11 | #

Kom med en kommentar

Trackback? http://vaj.no/2007/05/nytt-kamera-og-tre-videoklipp-fra-usa/trackback/

Abonner på innlegg Abonner på kommentarer (Hva er dette?)