Sammendraget 2006

Forrige | Neste

Et år har tatt kvelden, som gir alle bloggere en enkel løsning: oppsummer ting! Logistisk sett har jeg hatt samme jobb og bodd på samme sted hele året, så ikke noe nytt der.

Bloggen derimot flyttet endelig etter fra Danmark, og fikk nytt hjem, hjerne og utseende, samt 41 nye innlegg. La meg ha som mål å klare i alle fall 52 i 2007.

Jeg har reist mye både i jobb og privat, og fått besøkt Chiang Mai og Ko Chang, Berlin, Roma (og Anzio, Venezia og Firenze), Amsterdam og Barcelona, samt Trondheim, Oslo, Kristiansand og Stavanger. Puh.

Til tross for mye reising har skammelig få bøker blitt lest, kun 14. I tillegg var det ingen veldig store opplevelser. Men Bikubesong av Frode Grytten og Franny and Zooey av J.D. Salinger skal få lov å bli trukket frem.

Filmåret var heller ikke det store. Jeg lo av Borat, som jeg også gjorde for fem år siden, likte Heart of Gold veldig godt, siden jeg liker Neil Young veldig godt, og synes ellers Crash og Reprise var ok. Men det er jommen ikke stort. Også filmfestivalen var helt på det jevne.

Musikkmessig har jeg falt litt av lasset, men likte Joanna Newson av nyutgivelser. I rettferdighetens navn har jeg også hørt lite nytt, som jeg skal jobbe med fremover. Øyafestivalen var festivalhøydepunkt, i ensom konkurranse med Buktafestivalen.

Samlet sett et godkjent år, dog satser jeg friskt på 2007! Godt nytt år til alle som leser her!

Skrevet Wednesday 3. January 2007 klokka 15:19 og arkivert under Generelt.

7 kommentarer:

 1. Godt nytt år til deg også!


  Sa Ellen Wednesday 3. January 2007 klokka 16:16 | #

 2. Godt nytt år, ja – det går an å si det en stund ennå?


  Sa Lasse G. Dahl Wednesday 3. January 2007 klokka 23:08 | #

 3. Takktakk, ja jeg tror enda det er lov å si :)


  Sa Vegard Thursday 4. January 2007 klokka 23:34 | #

 4. Godt nytt år! Er det sant at du lager websteder for folk? Hvor mye tar du for det? Tar du andre typer oppdrag også foruten å drive med weblaging?

  Og forresten, når har du tenkt å oppdatere bloggen din? Venter i spenning på nytt:)


  Sa Mia Saturday 13. January 2007 klokka 17:37 | #

 5. Hei Mia, og godt nytt år! Jeg vet jeg er treg å oppdatere bloggen min, men prøver å bli bedre :)

  Om jeg blir spurt og har tid og lyst lager jeg av og til websteder til folk. Hva det koster kommer helt an på omfanget, formålet, hvem som spør, og hvor morsomt det er for meg å gjøre det. I praksis ligger det derfor en eller annen plass mellom 0 og 20.000.

  Om det er noe annet jeg kan tar jeg sikkert andre typer oppdrag også, men det kommer jo veldig an på hva det er!


  Sa Vegard Saturday 13. January 2007 klokka 18:06 | #

 6. Hei Vegard:)

  Venter fortsatt på en oppdatering, men har du lite tid, så skjønner jeg deg godt.

  Jeg lurte ellers på hva som skjedde med de bøkene du kjøpte til din lille niese? Hva endte resultatet i? Hva fikk hun? Og hva gjorde du med de bøkene som du mente at hun var for ung for?

  Trodde du skulle skrive litt om dem, men det ble det visst ingenting av, hva? ;)

  Hadde jo vært fint å vite etterhistorien også, og ikke bare forhistorien.

  M


  Sa Mia Thursday 18. January 2007 klokka 14:45 | #

 7. Vel, etterhistorien er ikke så interessant da jeg ikke hadde tid å gjøre noe med kjøpene mine. Med andre ord fikk hun alle bøkerne jeg kjøpte, og får heller bare vente med å lese dem! Ryktene sier at hun ble glad for dem, men ikke klarte å åpne alle gavene sine på julaften før hun ble for trøtt :)


  Sa Vegard Tuesday 23. January 2007 klokka 20:38 | #

Kom med en kommentar

Trackback? http://vaj.no/2007/01/sammendraget-2006/trackback/

Abonner på innlegg Abonner på kommentarer (Hva er dette?)