Årskavalkade 2007

Forrige | Neste

Jeg plukker opp etter Lasses årskavalkade, men siden jeg har skrekkelig lite variasjon i hva jeg blogger om, tar jeg heller en tematisk gjennomgang enn en månedlig.

Reiser

Jeg har fått reise mye i år også, og januar begynte med en fin vintertur til Geneve. To måneder senere fikk jeg overbevist sjefen om av South by South West Interactive er bra for både meg og jobben, og fikk med meg San Antonio og Austin på kjøpet, samt noen få (men fine) timer på Manhattan under mellomlanding. Årets største reise, på alle måter, var likevel mine to uker på Cuba. Derfra hadde jeg knapt landet før jobben sendte meg til Vancouver. Etter det litt stille, før vi tok oss to late uker i Tunisia, blant strender og kameler. Jeg har også ublogget besøkt Trondheim to ganger, Hvaler og Oslo.

Bøker

Det meste jeg blogger om er, om jeg liker det eller ikke, bøker. I 2007 har jeg lest 24 av dem. De fleste var bra, noen var dårlige, og flere var veldig bra. Av de veldig bra vil jeg trekke frem Thomas F’s siste nedtegnelser til almenheten av Kjell Askildsen, Middlesex av Jeffrey Eugenides, Død på kreditt av Louis-Ferdinand Céline og den aller beste, The Road av Cormac Mccarthy.

Blogging og web

I fjorårets sammendrag satset jeg på minst 52 nye innlegg her i 2007, men det klarte jeg overhodet ikke, da jeg landet på 34. Stusselig, så la meg igjen satse på minst 52 i 2008!

Webmessig har jeg gjort en god del, men det eneste som har vært ferdig nok, eller stort nok, til å blogge om har vært relanseringene av turmusic.no og telemed.no. Her kommer det sikkert mer i den nye året.

I tillegg ble jeg hekta på Facebook og nylig frelst av Ubuntu. Oppdateringer på begge kan forventes.

Så der! Godt nytt år ønskes til alle som finner veien innom her i blant!

Skrevet Tuesday 1. January 2008 klokka 22:02 og arkivert under Generelt. Merkelapper: | | |

3 kommentarer:

 1. Godt nytt år! Ser du tar årsoppgjøret


  Sa Karoline Saturday 5. January 2008 klokka 15:35 | #

 2. hmpf… den var jo ikke ferdig.. Vel – prøver igjen:

  Godt nyttår! ser du tar årsoppgjøret alvorlig, det er da flott. 32 innlegg, 24 bøker og 8 reiser på et år er slett ikke dårlig må jeg si. Litt å leve opp til der, får 2008. Jeg for min del har ikke kommet så langt som å lage noe kavalkade for i fjor – men er i gang med 2008’s første lørdags jobbingsdag og skal snart ut på 2008’s første utenlands reise (skireise til de franske alper neste uke) – så det tegner seg da til å bli et godt år – igjen. Håper det blir det for deg også!

  K


  Sa Karoline Saturday 5. January 2008 klokka 15:40 | #

 3. Takk for det, og godt nytt år til deg også, og kos deg i frankerland :)


  Sa Vegard Sunday 6. January 2008 klokka 0:27 | #

Kom med en kommentar

Trackback? http://vaj.no/2008/01/arskavalkade-2007/trackback/

Abonner på innlegg Abonner på kommentarer (Hva er dette?)